Ai un fisier si vrei sa il depozitezi sa o poti accesa oricind si de oriunde ai un PC si legatura la internet? Ai nimerit bine! Ai mai jos "Uploader-ul" de care ai nevoie tot ce trebuie sa faci este sa iti alegi fisierul si sa o incarci. Cind ai nevoie de acel fisier iti faci un cont te inregistrezi si o ai pusa la pastrare. Distractie placuta! garantez ca o sa primesti fisierul ori de cite ori ai nevoie de acesta.
Credincios, jucaus, prietenos Caini - Anunturi adoptii caini  Adopta un prieten!


Draga vizitatorule

Iti multumesc pentru interesul acordat si sper ca subiectele vor fi interesante si sugestive. Te rog sa nu pleci de pe acest Blog fara sa iti lasi un comentariu. Pentru noi Parerea Ta Conteaza, de aceea te rog sa o imparti cu noi. Spune-ne ce simti, comenteaza articolele si spuneti parera despre acest Blog chiar dedesuptul acestei introduceri. Iti multumim ca esti alaturi de noi, sper sa iti putem satisface curiozitatea si pe viitor. Iti doresc lectura placuta.

vineri, 7 mai 2010

Terasa-Restaurant de pe strada Paris!


Terasa-Restaurant de pe strada Paris!

In curind se va deschide o noua terasa in Cluj-Napoca, pe strada Paris, la inaugurarea careia suntem invitati, invitatie care ne-a onorat ca si Studiou de sonorizari si Organizari de evenimente.
Noi am acceptat cu mare drag aceea invitatie si sper ca si publicul Clujean sa o faca la fel prin intermediul nostru, deorece pe aceasta cale doresc sa invit pe toti Clujenii la deschiderea acestei terase.
Cunoscind placerea Clujenilor de a petrece, am convingerea ca veti veni in numar mare la acest eveniment si ne veti onora cu prezenta voastra, asa ca noua nu ne ramine decit sa va anuntam din timp de data exacta a deschiderii oficiale a terasei si o vom face in timp util si prin toate modalitatile pe care le avem ca sa fiti informati si sa va puteti pregati.
O sa revenim cu informatiile necesare despre data evenimentului.

Va multumim, echipa Evenimente de top.

2 comentarii:

Sisteme de copiat spunea...

Ati fi interesat de un schimb de link cu site-ul nostru? Astept un raspuns pe adresa de email lasata in semnatura. Va multumesc anticipat.

Copiat examen spunea...

Buna dimineata. V-ar interesa un schimb de link cu magazinul nostru online? V-am fi recunoscatori si va multumim anticipat. Ne puteti gasi pe adresa de email admin[at]copiatexamen.ro unde [at] este @.

O zi buna in continuare.

Ce calificativ a-ti da acestui Blog?